New design

New design

Swedish version below/Svensk version finns längre ner

The design of my site has been non existent. With that I mean that it was basically just text thrown up on the site with no work done on colors and looks. I just got a new version uploaded. It looks better even if it still has room for improvements.

The pictures are not mine, but came with the template. It also shows in the load time of them that they are not optimized for the web. I want to replace them with my own pictures, but that will end up on the todo for the future for now.

Take a look at the site.

————–

Swedish Version:

Designen av min website gar inte direkt existerat. Med det menar jag att där fanns en del text, men inget arbete hade gjorts med färger eller utseende. Jag har precis laddat upp en ny version som ser bättre ut även om den är långt ifrån fulländad. 

Bilderna på sajten är inte mina, de kom med verktyget. Det visar sig att de inte är optimerade för webben då laddtiden av dem är längre än vad som är acceptabelt. Jag tänker byta ut dem mot mina egna med tiden, men då får vara något för framtiden.

Ta en titt på sajten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *